Stil-ikonen Ann Wilson är en riktig proffsbedömare och det känns tryggt att ha henne i juryn under hattparaden. Då vet man att tävlingen får värdiga vinnare! Vi har redan tagit pulsen på Daniel Paris och Anders Bagge. Nu vi vill såklart höra vad Ann har att säga inför årets Hattparad!

Om man är lite nervös inför att ställa upp i hattparaden, vad har du som bästa pepp-tips för att motivera en person till att delta?
You can’t win it unless you are in it! Att ställa upp är väl ett bevis på att man trivs i sin person och har en hatt som man bär med stolthet!

Helt ärligt nu, vilken kategori tycker du är roligast att bedöma?
Barnen, att se deras kreativitet och tankegång i skapandet är så kul och fint på alla sätt.

I förra årets Match your Dog vann en Grand Danois med sin matte. Om du skulle tippa i år, vilken hundras tror du tar hem första platsen i Match your Dog?
Jag är så glad för djur och älskar alla små hundar då jag känner mig lite tryggare kring dem. Men vi får bara hoppas att hund och hundägare tar sin thinking cap on och kommer med något kreativt och kul.

Hur förbereder du dig inför Hattparaden och din roll som jurymedlem?
Jag värmer upp hela våren i Let’s dance juryn och känner mig superladdad då det är dags!

När Hattparaden är över, vad gör du för att varva ner och fortsätta njuta av Nationaldagen?
Jag brukar avsluta med mina jurykollegor och sedan en avkopplande kväll i goda vänners lag. Ett glas bubbel är obligatoriskt när man firar vårt vackra, magiska lands dag.