Söndagen den 16 juni klockan 12.00 bjuder Bro Park in till en maxad dag. Skandinaviens största stjärnor gör upp i idel penningstinna storlopp samtidigt som barnen får sitt lystmäte med en rad roliga och spännande aktiviteter.

Super Sunday är, som namnet antyder, en riktig supersöndag. Storlopp efter storlopp ska ridas, ett eldorado för den galoppbitna och en bra möjlighet för dig som ännu är novis inom galoppens värld att lära dig mer och se galopp när den är som allra bäst!

I vår eminenta utebar bjuds det på livemusik. Vad kan bli bättre än att kombinera ett skönt barhäng med avslappnad livemusik samtidigt som du ser loppen?

Är du sugen på att klä upp dig så kan du vara med i vår tävling Best Dressed. Här tävlar både damer och herrar om fina priser, en weekend på härliga Såstaholm Hotell & Konferens med övernattning och trerätters middag för två personer, en delikat brunch på Bro Park Krog och en stilig koaff (hatt) från Pia Colan. Barnen gör upp i en egen klass och även här vankas det fina priser.

Vill du tävla utan att vara med i Best Dressed kan du gissa vinnaren i Stockholms Stora Pris. Även här har du chansen att vinna fina priser. Eller vad sägs om en trerättersmiddag på Såstaholm Hotell & Konferens för två personer eller en brunch för två personer på Bro Park Krog?

Barnen kommer att ha en rad spännande saker att hitta på under tävlingarna. Trollkarlen Totoo trollar i två shower och mellan dessa fixar och trixar han med ballongdjur till barnen. Vi har en kaninhoppningstävling, en klapphage med lamm och kaniner, ponnyridning, pysselhörna, hinderbana med käpphästhoppning, besök från Attunda brandkår som kommer med sin brandbil och vill man prova på att rida en mekanisk galopphäst så har man chansen här!

Blir man hungrig finns det olika serveringar på banan. Förutom restaurangen och stallcaféet finns även utegrill, foodtrucks och ett pannkakstält. De 200 första barnen får varsin cocosboll från Ländia och de 100 första barnen får en smaskig kula glass från Gute glass.

I gratisprogrammet till Nationaldagsgaloppen finns en talong som ger dig fri entré till Super Sunday. 

På Super Sunday är allt upplagt för en perfekt dag på galoppbanan!