För fjärde året i rad leder Per Skoglund ATG Nationaldagsgaloppen från stora scenen. Här ger Per dig tre starka argument till varför just du ska besöka ATG Nationaldagsgaloppen.

Ett arbete som konferencier på en så stor tillställning kräver verkligen sin man eller kvinna. Per Skoglund är lysande i rollen som konferencier och vi är glada och stolta över att han återigen intar Gärdets scen. Vi bestämde oss för att ta Per på pulsen inför dagen.

-Jag är jätteladdad inför den 6 juni. Att vara konferencier inför så många människor kräver ett ton av energi, om laddningen och spänningen inte finns så kommer alla att märka det, menar Per.

Vad tycker du är roligast med att vara konferencier på ATG Nationaldagsgaloppen?

-Alla glada, intresserade och avslappnade människor. En filt eller ett bord. Lite packning och solsken. Hästar och människor i Formel 1-fart. Hattparaden är också en höjdare, den brukar locka både till skratt och imponerade blickar.

Ge oss tre anledningar till varför man ska bege sig ut på Gärdet den 6 juni?

  1. Har du det roligare och mer spännande hemma är det bara att gratulera. Vilket liv du måste ha!
  1. Upplev något du inte har någon möjlighet till mer än just den här dagen på året. En virvelvind av hästkrafter och spänning intar Gärdet.
  1. Lär dig något nytt. Vem vet, du kanske blir biten? Ja, av sporten alltså, inte bokstavligt talat av hästarna.

Vi tackar Per för pratstunden och hälsar er alla varmt välkomna till Gärdet den 6 juni!