De som är på plats på Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm den 6 juni har chans att vinna en lyxig resa till fantastiska Abu Dhabi för två personer eller en härlig weekend för två med trerätters middag på Såstaholm Hotell & Konferens.

Allt du behöver göra är att ta ett gratisprogram vid någon av entréerna på Nationaldagsgaloppen, inträdet är också gratis. I programmet hittar du en talong där du fyller i vilken häst du tror kommer att vinna lopp 5 och lämnar den i den stora tunnan vid scenen. Efter lopp 6 drar vi en vinnare och en andrapristagare. Du måste personligen hämta priset om du vinner, annars drar vi en annan vinnare.

Första pris:
Resa och hotell för två personer till Abu Dhabi den 6-11 november. Ni blir bland annat bjudna till lyxiga middagar med galoppgäster från hela världen samt till finalen av HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Flat Racing Festival på den fina galoppbanan i Abu Dhabi. En unik resa med extra allt!

Andra pris:
En härlig weekend för två personer på Såstaholm Hotell & Konferens i Täby. Ni får en övernattning och på kvällen äter ni en läcker trerätters meny i hotellets restaurang. Självklart ingår Såstaholms fantastiska frukostbuffé morgonen därpå!

Kom till Bro Park och vinn en lyxig resa eller en weekend.

Vinner du inte på Nationaldagen så har du ytterligare en chans att vinna precis samma priser. Då fyller du i ”Bro Park talongen” som du hittar i Nationaldagsgaloppens program och åker till Bro Park galoppbana i Upplands Bro den 18 juni, entréerna öppnar klockan 17.30. Lämna den ifyllda talongen i entrén (även här ska du gissa vinnaren i ett lopp) så får du två glas bubbel och har chansen att vinna något av ovanstående priser.

Observera att resans datum kan komma att ändras och att du måste vara 18 år för att vara med och tävla. Priserna går inte att byta till kontanter och personal på Svensk Galopp eller ATG får ej tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.