Nu har vi klart med juryn till årets Hattparad. Glädjande nog har vi samma juryuppsättning som i fjol. Vi välkomnar återigen Ann Wilson, Anders Bagge och Daniel Paris till Nationaldagsgaloppens Hattparad.

Vår Hattparad är ett väldigt populärt inslag på Nationaldagsgaloppen. Kampen brukar vara riktigt hård om topplaceringarna och vi är bortskämda med att få se både vackra, roliga och unika kreationer. I år tävlar vi i tre klasser. Gärdets Bästa Hatt där både män och kvinnor är med och tävlar och Barnhatt för våra minsta besökare. Match Your Dog heter klassen där det gäller att husse eller matte ska matcha sin hund på ett kreativt sätt.

Som vanligt ska hattparaderna bedömas av en jury. I år har vi samma eminenta uppsättning som i fjol. Ann Wilson, känd som domare i Let’s Dance, är ordförande. Till sin hjälp har Ann influencern Daniel Paris och Anders Bagge som har sitt hjärta i Match Your Dog då han är en väldigt stor djur- och hundvän.

Självklart tävlar deltagarna i årets Hattparad om fina priser vilket vi återkommer till inom kort. Kanske dags att börja fundera redan nu på hur din hatt ska se ut den 6 juni?  Välkommen till årets Nationadagsgaloppen och vår Hattparad!