Vår kära hattparadsjury blev omåttligt populära efter förra årets Hattparad. Vi vill dra lärdom av dessa experter och ställde 5 frågor till dem för att ladda upp inför årets tävling. Först på tur är Daniel Paris.
Daniel Paris är minst sagt en känd mogul inom sociala medier. Han inspirerar många unga även i TV och radio och vi tycker det är superkul att ha honom i hattparadsjuryn i år igen! Här får vi höra hans tankar inför årets Hattparad.

Om man är lite nervös inför att ställa upp i hattparaden, vad har du som bästa pepp-tips för att motivera en person till att delta?
Jag hoppas verkligen att man vågar ha tilltro till sin kreativitet och bara våga köra! Jag, Ann och Anders njöt verkligen i fulla drag förra året just för att alla hattar var så fina och kreativa på sitt eget sätt. Det är det som är charmen. Så man ska våga helt enkelt! Juryn bits inte. 

Helt ärligt nu, vilken kategori tycker du är roligast att bedöma?
För mig är det omöjligt att säga! Det är verkligen så svårt. Alla kategorier var väldigt roliga. Jag blev så otroligt imponerad förra året.

I förra årets Match your Dog vann en Grand Danois med sin matte. Om du skulle tippa i år, vilken hundras tror du tar hem första platsen i Match your Dog?
Jag växte ju upp med TV-serien Lassie så egentligen älskar jag ju Collies men sedan är jag ju svag för taxar också. Så gulliga! Men jag ska bortse från allt sådant när jag väl sitter i juryn sen och bara gå på det jag har framför mig. Ingen jäv här inte!

Hur förbereder du dig inför Hattparaden och din roll som jurymedlem?
Jag håller redan nu på att kolla runt efter en passande hatt. Det känns ju som det enda rätta. Jag har dock ganska stor skalle så det är alltid lite av ett evighetsprojekt att kolla huvudbonad. Men något ska jag försöka få till!

När Hattparaden är över, vad gör du för att varva ner och fortsätta njuta av Nationaldagen?
Jag tror nog att jag kommer ta med mig en filt och placera mig bekvämt där på gräsplätten och förhoppningsvis lapa i mig lite sol och kanske ta ett glas bubbel. Jag ska fråga Ann och Anders om de vill göra mig sällskap!