Hattparaden på Nationaldagsgaloppen börjar nu få några år på nacken. Vi har hittills haft ett par olika jurymedlemmar till hattparaden men i år är vi glada att kunna presentera samma jurytrio som från år 2016. För er som inte var där kan vi berätta att det var Ann Wilson, Anders Bagge och Daniel Paris.

Med deras olika bakgrunder blir bedömningen minsann rättvis och helhetstäckande. De besitter olika åldrar och olika talanger men med ett gemensamt öga för stil, finess och kreativitet.

Ann Wilson är dansproffset som många av oss sett bedöma amatör-kändisdansare i Let’s Dance. Hon ligger också bakom sitt egna smyckesmärke och vet därför både ett och annat om stil och design.
Anders Bagge är hundvännen som varit ett tungt jurynamn i Idol i flera år. Han kan identifiera en riktig talang och har god hand med hundar vilket är en viktig egenskap när man bedömer i kategorin Match your Dog.
Daniel Paris är den färskaste av dem tre i jurysammanhang men har stenhård koll på sociala medier och vet vad som genererar likes. Han har också själv synts i tävlingssammanhang så som Hela kändis-Sverige bakar och vet hur det är att bli bedömd.

Mer information kring hattparaden utlovas vart eftersom dagen närmar sig – så håll tillgodo!