Återigen kommer ATG Nationaldagsgaloppen att sändas live i TV4. De kommer att vara på plats med sin studio på Gärdet för att sända direkt mellan klockan 12.30 och 15.00.

Peter Wallin, ATG Sport and Betting Coordinator berättar om hur spelupplägget ser ut på ATG Nationaldagsgaloppen där sex löpningar ska avgöras.

-Dagens streckspel är V4 vilka rids i lopp 1 till 4. Det gäller då att hitta vinnaren i samtliga fyra V4-lopp för att få utdelning. Som vanligt kan du spela både vinnare, komb, trio och plats i alla löpningar. Komb innebär att du ska hitta både ettan och tvåan i loppen. Trio betyder att du ska hitta ettan, tvåan och trean i rätt ordningsföljd. När du spelar plats på en häst måste den sluta bland de tre första första i mål för att du ska vinna, berättar Peter Wallin.

Befinner du dig på Gärdet under tävlingarna kan du självklart spela på plats i spelvagnarna där det kommer att finnas spelvärdar för att hjälpa dig med det praktiska. Från och med i år är det nya regler och alla som spelar måste visa giltig legitimation, tipsar Peter.

Under Nationaldagsgaloppen bjuder dessutom ATG på gratis wi-fi. Fri surf till alla besökare. Anslut till nätverket “ATG Nationaldagsgaloppen 2019” och spela på atg.se

ATG Nationaldagsgaloppen har blivit en riktig folkfest. Det bjuds på fri entré, gratis program och en storslagen dag med aktiviteter och skoj för hela familjen.

Serveringarna öppnar 11.30 och första start rids 13.00. Innan dess ska ett spännande ponnylopp med de allra minsta ponnyerna avgöras. Det kommer att bjudas på underhållning från scenen, hattparader och annat. För barnen kommer det att finnas en hel del spännande aktiviteter under dagen.

Har du inte möjlighet att vara på plats på Gärdet den 6 juni så kan du alltså följa ATG Nationaldagsgaloppen live i TV4 klockan 12.30-15.00.