Den 6 juni är det återigen dags för ATG Nationaldagsgaloppen på Gärdet.
Här hittar du all info inför dagen. Som vanligt är det fri entré och gratis program. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till en spännande och rolig dag Gärdet!

Dagens hålltider, cirkatider:

11.30 Serveringarna öppnar

12.00 Invigning av dagen med Nationalsången framförd av Shirin

12.30 Nummerlappar till hattparaden delas ut vid hattscenen

12.40 Ponnylopp 1

13.00 Lopp 1 

13.00 Hattparaden börjar med Barnhattklassen följd av Gärdets Bästa Hatt

13.15 Shirin på scen

13.30 Lopp 2

13.35 Prisutdelning i Bästa Barnhatt på hattscenen

ca 13.40 Käpphästrace

14.00 Lopp 3

14.00 Deltagarna i Match Your Dog paraderar på hattscenen

14.30 Lopp 4

14.40 Ponnylopp 2

14.50 Renaida uppträder

ca 14.45 Juryn avgör vilka som har gått till final i Gärdets Bästa Hatt samt Match Your Dog

15.20 Lopp 5

ca 15.25 Finalisterna i hatt- paraden samlas vid stora scenen

15.30 Hattparadens avgörande på stora scenen

16.00 Lopp 6 

Alla tider är cirkatider, med reservation för ändringar 

SERVERINGAR
Vi har ett antal food trucks och serveringar av olika slag på plats. Det är dock svårt att undvika köer stundtals och man är mer än välkommen att ta med sig picknick-korg och filt. Var rädd om naturen och miljön och ta hand om ditt skräp.
Medhavd alkohol inom serveringsområdet är förbjudet.

PÅ SCENEN
Årets konferencier är populära Per Skoglund som med sin entusiasm och rutin kommer se till att alla trivs på Gärdet. Nationalsången framförs av Shirin som även kommer att äntra scenen vid ytterligare ett tillfälle. Dessutom kommer Renaida med sina dansare, här kan ni räkna med hög energi!
Läs mer här.

BARNAKTIVITETER
Under Nationaldagsgaloppen bjuder vi hela familjen på nöje och aktiviteter. ABT kommer att fylla området med bland annat en minigalopp med små grävmaskiner i mitten, en stor sarg där Djurgårdens IF kommer att ha både hockey- och fotbollsaktiviteter och coola bilar.
Läs mer här.

HATTPARADEN
Vi anordnar Hattparad i tre olika kategorier. Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog. I juryn sitter Ann Wilson, Daniel Paris och Anders Bagge. Som vanligt är det fina priser att tävla om.
Läs mer här.

WI-FI
ATG bjuder alla besökare på wi-fi så att man enkelt kan spela i mobilen.

ATT TA SIG TILL GÄRDET
Det är svårt att parkera i närheten av Gärdet. Därför rekommenderar vi att du tar dig till Nationaldagsgaloppen kommunalt. Det finns många alternativ både med buss och T-bana.
Läs mer här.

GISSA RÄTT VINNARE I LOPP 4, VINN WEEKEND PÅ SÅSTAHOLM
Gissa rätt vinnare i lopp 5 och vinn en härlig helg på Såstaholm Hotell & Konferens för två personer. Tävlingstalong hittar du i programmet som du får gratis på Gärdet. Du lägger din talong i den röda brevlådan vid Svensk Galopps Fan Zone-tält.

SPELVAGNAR
Självklart kan du spela på våra sex galopplopp. ATG har flera spelvagnar på området där du har chans att bättra på semesterkassan. Under ATG Nationaldagsgaloppen bjuder dessutom ATG på gratis wi-fi. Anslut till nätverket “ATG Nationaldagsgaloppen 2019” och spela på atg.se.
Läs mer här. 

 WINMACHINE – EN MEKANISK GALOPPHÄST
Testa på hur det känns att rida galopp! Provrid vår mekaniska galopphäst Winmachine som står i Svensk Galopps Fan Zone-tält. Vi lovar fart och fläkt!

ÖVRIG INFO
Det kommer enligt väderprognonsen att vara väldigt varmt. Tänk på att ta med vatten till dig själv och dina fyrbenta vänner och solskyddsfaktor vid sol!

Fri entré och program – varmt välkomna till Nationaldagsgaloppen 2019!

Skiss över området