En lång dag i solen kräver påfyllning. Som tur är kommer det finnas mycket gott att äta och dricka på Gärdet på Nationaldagen. I år har vi ökat antalet foodtrucks markant för att lyfta upplevelsen för våra besökare och göra mat och dryck mer lättillgängligt.

När det kommer till våra foodtrucks kan du i år hitta mat från alla möjliga platser i världen. Du kommer bland annat finna en bit av Indien, Medelhavet, Portugal, Mellanöstern, Thailand och Grekland på grönområdet. Vi kommer också varva med vår klassiska tunnbrödsrulle-truck, hamburgare och närproducerade korvar. En öl eller ett glas champagne kommer man såklart också kunna unna sig! En pub och champagnebar finns givetvis på plats och bidra till den generella feststämningen.

Våra fyrbenta vänner kan också hänga i Hundbaren som är ny för i år. Magnusson Petfood slår nämligen upp ett tält där hundarna kan svalka sig i skuggan med vatten och förfriskningar så som foderprover och hundkex. Kanske kan de träffa en och annan hundkompis där också?

Medhavd mat är också ett alternativ för den som vill slå upp en egen picknick i gräset. Ta gärna med en filt och ta plats framför galoppbanan.

Serveringarna öppnar redan kl. 11.30 den 6 juni så varmt välkomna då för att avnjuta något gott i solskenet!