Sociala medie-experten Daniel Paris är den tredje och sista medlemmen i hattparadens jury och vi ville naturligtvis ställa några frågor till honom. 

Detta firande lockar alla möjliga människor och hästintresserade, hur ser din relation ut till hästar?
– Jag har alltid haft otroligt stor respekt för hästar och travsport överlag. När jag var liten ville jag så himla gärna ha en häst men fick inte för mina föräldrar, de sa att jag var allergisk! Det är jag icke. Jag ska åka ut till min väns gård i Skåne i sommar och då ska jag prova på att rida har hon bestämt. Det ska bli spännande.

Hur brukar ett nationaldagsfirande se ut för dig när du inte sitter i Hattparadens jury?
– Jag brukar samla ett gäng vänner och bjuda på brunch hemma hos mig, efter det brukar vi gå hem till någon som har balkong och njuta av det fina vädret (om det nu är sol). Något år var vi hemma i mina föräldrars villa och samlade mina vänner och deras vänner för en grillmiddag. Det var väldigt trevligt!

Kan du berätta lite om tidigare erfarenheter du har som jury eller bedömare i olika sammanhang?
– Ja, jag får ju förmånen att göra den typen av jobb ganska ofta! Det är verkligen jättekul och jag försöker att inte vara för hård. Jag är nog lite för snäll för mitt bästa, särskilt när det gäller att avgöra vem som är “bäst” på saker och ting. Jag vill ju att alla ska vinna guld liksom. Får se hur det går i juryn detta år, Anders och Ann är ju också två riktiga mysproppar!