Den här sidan är arkiverad och kan innehålla inaktuell information.

Daniel Paris - tredje medlemmen i hattparadens jury!

23 maj 2016 12:58

Sociala medie-experten Daniel Paris är den tredje och sista medlemmen i hattparadens jury och vi ville naturligtvis ställa några frågor till honom.

Daniel Paris - Nationaldagsgaloppen

Sociala medie-experten Daniel Paris är den tredje och sista medlemmen i hattparadens jury och vi ville naturligtvis ställa några frågor till honom. 

Detta firande lockar alla möjliga människor och hästintresserade, hur ser din relation ut till hästar?

- Jag har alltid haft otroligt stor respekt för hästar och travsport överlag. När jag var liten ville jag så himla gärna ha en häst men fick inte för mina föräldrar, de sa att jag var allergisk! Det är jag icke. Jag ska åka ut till min väns gård i Skåne i sommar och då ska jag prova på att rida har hon bestämt. Det ska bli spännande.

Hur brukar ett nationaldagsfirande se ut för dig när du inte sitter i Hattparadens jury?

- Jag brukar samla ett gäng vänner och bjuda på brunch hemma hos mig, efter det brukar vi gå hem till någon som har balkong och njuta av det fina vädret (om det nu är sol). Något år var vi hemma i mina föräldrars villa och samlade mina vänner och deras vänner för en grillmiddag. Det var väldigt trevligt!

Kan du berätta lite om tidigare erfarenheter du har som jury eller bedömare i olika sammanhang?

- Ja, jag får ju förmånen att göra den typen av jobb ganska ofta! Det är verkligen jättekul och jag försöker att inte vara för hård. Jag är nog lite för snäll för mitt bästa, särskilt när det gäller att avgöra vem som är "bäst" på saker och ting. Jag vill ju att alla ska vinna guld liksom. Får se hur det går i juryn detta år, Anders och Ann är ju också två riktiga mysproppar!

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Galopphästar Gärdet Galopphästar Gärdet

Efter en lång och kall vinter står galoppen äntligen i startboxarna för att dra igång en ny spännande säsong. Här är alla de stora publikfesterna du måste ha koll på de närmaste månaderna, från de stundande vårpremiärerna fram till Svenskt Derby i mitten av juli. Läs mer

IMG_3617 IMG_3617

Förberedelserna inför årets Nationaldagsgalopp är igång. Den 6 juni flyttar galoppsporten till Gärdet i centrala Stockholm för en dag. Vi tar pulsen på Linda Persson, projektledare för Nationaldagsgaloppen på Svensk Galopp, som har varit med sedan starten 2013. Läs mer

DSC07244 DSC07244

Våra fotografer har redan levererat foton från tisdagen och glädjen fullkomligt strålar genom bilderna. Läs mer